090423

Tar en bloggpaus på obestämd tid.


090420

Hej på er! Allt bra? Jag är helt darrig i händerna :D Det har varit en lång dag.. Åkte till skolan som vanligt trots att det inte var nödvänigt.. Kändes ändå rätt bra.. När jag skulle hem var bussen försenad, gissa om jag var stressad!? Jag skulle ju iväg och ha våran barngrupp.. När jag kom hem var det bara att byta om fort som ögat och kasta i sig en macka.. Minns ni förra veckan hur stolt jag var över dom? Om jag säger så här.. Idag var dom inte lika snälla.. Men men alla har sina dagar och jag tror ändå uppvisningen kan bli helt okej om dom uppför sig ;) När vi var klara där uppe åkte jag och Maria ner och tränade volleyboll.. Det var skoj, men jisses det är svårt! :D Så nu har jag precis duschat och är ganska trött, kanske därför jag är helt skakis :b.. Knä't höll ihop sig riktigt bra, så det är jag glad för. Tack Maria för att du följde med :) Hon var grym btw! :D Volleyn var nog det ända jag kan säga att jag är glad för idag.. Den här dagen har i övrigt varit ganska hemsk! usch!! Måste förresten säga att jag cyklade till träningarna så idag har jag varit miljövän :D haha.. Hade kanoners! :*

Gammling ;O

Ojoj! Nu blir man oldie :D Har fått ett grymt snyggt  armband och lite andra saker :) Byebye ;b


Bilder från igår i skolan..

Ladda in de senaste bilderna från kameran förut men la inte upp alla. Igår i skolan hade vi det riktigt soft så på eftermiddan var vi nere på trädgård och plantera blommor :D det var roooliiigt! :p Så här är några bilder därifrån men också på några blommor ute i naturen :] Mina bilder!! Så sno dom inte ;) Fråga om lov!





 


090418

Hej hej! Allt bra med er? Igårkväll blev det grillkväll hos Kim. Det blev Karin, Bobby, Matilda, Kim, Jonas och jag.. Bobbys kusin var även förbi  en liten stund. Karin och Bobby kom förbi här och hämtade upp mig och vi åkte iväg och handlade med Kim.. Åkte hem till dom en sväng och sen ut till Kim.. Satt ute och käkade, det var lite kallt :b men mysigt.. Sen gick vi in och satte oss och såg på talang en stund.. Sen blev det spelhörna, "veckans värsting". Trevlig och rolig kväll.. Fick ju träffa oldisarna och det är ju alltid roligt! :) Det får göras om.. Karin du får gärna skicka lite bilder ;b <3<3<3

Låter bilderna tala för sig :) Bobby var grillmästare och bilderna avslutas med "veckans värsta" uppdrag som utförs av Matilda och Bobby :D     Enjoy!






Vilken dag! :O

Gokväll på er..Har ni haft en bra dag? Min dag fortsatte ungefär som den började.. När jag kom hem var det bara att börja städa rummet. Det behövdes! Men usch vad tråkigt det va.. Längtar till jag flyttar hemifrån nu, få inreda lite och det blir nog lättare att hålla snyggt också.. :b När jag gjort klart rummet var jag tvungen att sätta mig och göra en naturkunskap uppgift som tog ett bra tag att göra.. *puh* men nu är den iallfall klar. Sen dammsög jag eftersom jag ville bli klar med uppgiften först..Den ska vara klar tills imorgon :D  Mamma klagade på att jag var seg och blev lite grinig.. Så ja någon toppen dag har det inte varit =O Hoppas ni haft det mycket bättre! hehe.. Jag och Nordström såg klart på "Boondock saints"Johans data idag.. Började se den igår, den var lite konstigt :b men bra! Jisses vilken snygging de var med ;) haha!

Imorgon tror jag att dagen kommer bli väldigt bra :) Kortare skoldag och ganska soft tror jag den blir också.. På kvällen blir det att träffa Karin <3 och några fler.. Det ska bli roligt =) Nu ska jag sova och hoppas på att jag vaknar superglad till strålande solsken! :)

Bra start på dagen?

Hallå i blåbärsskogen ;) Allt bra med er? Imorse var jag som sagt upp till doktorn på återbesök.. Han sa att jag inte behövde äta tabletterna längre, nice! :) Pratade lite oh sen fick jag gå och ta ett blodprov..Det tredje på sisådär en månad.. hmm :b Så nu hoppas jag att det visar negativt! Håll tummarna va? =] När jag sen skulle åka iväg till skolan, gissa vad som händer? Jo jag fick punktering..Lycka? NEJ! Gaah.. Pappa kom iaf och böt däck och jag kunde köra vidare, dock bara i 80km/h! huhu... Hade naturkunskap hela eftermiddan, så nu ska jag göra klart en uppgift i det.. Hoppas eran morgon startade bättre än min ;)

Snyggingarna ;O

Snart sovdags ;D cyklade iväg och tränade och jag måste säga att det gick åt skogen! Fixade programet, men kroppen var inte alls sammarbetsvillig..=/  Thanks anyway bästa Lina som tränar med mig! :) <3 Imorgon ska jag till doktorn på morgonen så jag får lite sovmorgon, det är guld! ;b Får se vad han säger.. Hoppas ni haft en superb kväll :) Nu ska jag se på en film och hade bra :D 


Har ni sett något så gulligt? haha..
du är underbar vännen =] <3

Nattinatti!

090415

Igår var det inte en lugn stund! Därför blev det inget bloggande.. Började dagen med att gå upp för att åka iväg vid sju till Örebro. Fick skjuts med mamma och pappa.. Hade kemi och matte och det var en sån där dag när allt gick åt skogen.. När vi slutat gick jag till pappa och vi hämtade mamma och åkte hem. När jag kom hem var det bara att byta om och åka iväg till ridningen, skulle rida igen i gruppen innan.. Det gick sådär, först barbacka på Saga och sen Tyr! Hemma igen vid nio, duschade och gick och la mig :b Idag gick jag upp och åkte tjugo i sju.. Kom till sklan grymt tidigt, men tänkte att det vore en bra idé för vi hade prjektarbetesredovisning. Det gick väl hyfsat..Vet inte vad dom som lyssnade tyckte menmen :D Så nu sitter jag och ska åka iväg och träna om ungefär en timma..

Btw, Grattis Bobby!
Hoppas ni haft en bra dag! :)

900413

Hej på er! :) Maria har som sagt varit här under helgen så därför ar uppdateringen varit lite sisådär! Idag åkte jag iaf ut till hästarna och fixade till dom. När jag var klar tog jag in Agenten och sadlade för att rida ut.. Red några varv på banan och sen slingan. Han är den bästa ;) När jag kom hem la jag mig i soffan och gissa? Jag somnade! Jisses! Så idag har jag sovit middag :b haha! Vad har ni gjort idag? Nu ska jag se lite på "top model" :)

Puss på er! ;*


090412

Glad påsk i efterskott! :D Hade inte på datorn något igår, därav den dåliga uppdateringen.. Hade ni en trevlig påskafton? Det hade jag.. God mat, massor av godis och mys med familjen... Hann sola lite också.. Det var riktigt nice! Men fick knappt någon färg, så jag ska ut och lägga mig i solen en stund idag också..  Va ute och red lite intervaller på Agenten, kuuligt värre ;b Maria är hemma över helgen också.. Muchos nice! :)  Nu ska jag ner och vara lite social..Hade kalas! ;*

Träning

Gick inte nå vidare idag på gymnastiken.. Menmen, sånt man få ta.. Lovade Lina att jag skulle följa med på steppen vid åtta, men när vi kom dit så visade de sig att ledaren var magsjuk så det blev inget.. Synd.. Måste komma igång med träningen igen.. har varit lite slö nu ett tag.. Hoppas ni haft en bra dag :)


Har ni också sett snödropparna som
börjat dyka upp nu?


900409

Tjingeling igen! Tänkte bara kolla lite med er.. :) Om ungefär en vecka fyller jag! :b Har inte bestämt ngt jag ska göra än, så nu tänkte jag fråga er.. Någon som har lust att gå ut till nästa helg? :D let me know!  :]



Dålig uppdatering..

Hallå alla vänner! Som ni kanske märkte så blev det ingen uppdatering igår.. Jag var iväg till Örebro hela dagen för att leta lite stundtkläder.. Var hemma runt halv sju och då var det bara att byta om och åka iväg och träna! :) Det var ett bra tag sen jag var iväg nu eftersom jag inte mått så bra så det kändes bra.. Men det var nytt program och jag var hmm...sämst?! :D haha Förövrigt var vi bara fem stycken haha.. Kan bero på att Lindeskolan hade match som visades på tv.. Inte så insatt på den fronten kanske :b Så igår va det en datafri dag.. Gutgut! hehe.. Idag har jag varit ute i skogen och plockat blåbärsris åt mamma och köpt godis till påskäggen.. Ska ni ge någon ett påskägg? =) Ska ut i solen en stund nu och sen åka iväg till gymnastiken.. Har bestämt mig för att det ska gå superb idag xD drömma går ju haha..  Puss sötnosar!

900407

Tjingeling! Nu har jag precis duschat och bytit om till myskläder.. Kom hem från ridningen för ett tag sen.. Det var riktigt skoj idag och för omväxlings skull kändes det rätt bra också.. Det  tillhör inte det vanligaste :D Vi red barbacka och gjorde en massa skoj.. Annars idag har jag käkat hos mormor, solat lite och bara varit allmänt lat! Det blir lätt så för mig när vi är lediga xD Just de.. Jag har ringt och bytt tid till återbesöket också.. :) Ska börja träna lite till min projektredovisning också tror jag :b Hoppas ni haft en bra dag också! Nu ska jag se en film och sova..

Puss på er ;*

Underbar dag..

Tjenixen på er! :) Allt bra? Jag håller på att skriva ut lite papper och fixa med den andra datan också..Träffade Karin och Matilda tidigare idag som jag nämnde i förra inlägget.. Det var mycket trevligt :) Thanks girls! <3 Sen åkte jag och hämtade Maria.. Vi åkte hem till mig och hämtade några saker och jag böt om.. Sen gick vi iväg till träningen med barnen.. Jag måste bara säga att dom var jätte duktiga idag! :) Man blir helt stolt! Det är så roligt att se! Efter det cyklade jag hem och har väl inte gjort så mycket mer än att duscha och sett lite på tv sen dess..Skulle ha gått på volleybollträning, men känner mig inte helt pigg än, så jag hoppade den idag och går nästa gång.. Och då har bästa Maria sagt att hon också ska gå.. Taggad! :D


Underbara tjejer  <3

Fika med oldisar ;)

Hallå! :) Allt bra med er? Jag mår ganska bra.. Fortfarande inte mkt till aptit, men annars helt ok. Ska göra mig iordning och sen ska jag iväg och hämta ut biljetter och fika med oldisarna ;b vet inte riktigt vilka det blir än.. Men det blir kul! Sen ska jag hem och byta om och cykla iväg och ha barnen med Maria.. Minns inte om jag skrivit det förut, men förra veckan var de jätte duktiga! Man blir ju stolt :D haha..

Nu ska jag pysa iväg.. Hade bra ;)

Vad ska alla göra i påskhelgen?

Ser just nu på "Dirty dancing".. Riktigt bra är den ;) Vad har ni för er? Jag funderade nyss på att det är påskhelgen till helgen.. Vad ska ni göra? :) Bara käka en massa godis eller hitta på ngt annat skoj också? Förrsten skulle det vara trevligt med lite mer kommentarer och veta vilka som läser :b.. Vad tycker ni att jag ska skriva om? Ha en fortsattt bra kväll :*


090405

Hej allihoppa! Hoppas ni har en en bra dag.. Min är mindre bra idag, så det blir inte så mycket uppdateringar idag.. Har iaf bokat biljetterna till studenten nu, så ska hämta dom imorgon.. Ska ni göra något intressant i veckan? Jag har som sagt lov, vilket ska bli grymt skönt! Nu ska jag pysa..Hade bra! :*

Ngt nytt? :D

Hallå i stugan.. Ser ni något nytt? :D Har gjort om bloggen lite.. inte så vårig/sommrig header just nu.. Men den ska bytas ut! :) Så håll till godo.. Vad tycker ni förresten om förändringen? Bättre eller sämre? Har sett på "Vid din sida" nu.. Den var riktigt bra.. Helt klart värd att se. Har också myst lite med Findus som har varit mycket gosig.. Har ni haft en bra kväll?


Godnatt från mig och sötnosen! :*

Favoriten (``v´´)

Hur härligt är inte vädret? Jag tycker det är helt perfekt! Såhär kunde de vara jämt :D Kom hem från hästarna för en stund sen.. fixade till ena stallet och hämtade sen in min Favorit! Han var superlerig på speciellt ena sidan, så det tog en stund innan han va ren och fin..Sen begav vi oss ut i det härliga vädret.. Blev en lugn uteritt för snön och isen hade inte hunnit försvinna från stigarna än.. Men det var riktigt mysigt! :b När jag borstat av honom igen och släppte ut honom så va han supergosig! <3 Så det blev inge vidare bra kort :b Hoppas ni också haft en bra dag i det fina vädret..


Ren häst? :D

Myspysen..


Ut i solen med er!.=)

Solen skiner, idag igen! :) Yes vad nice det är.. Ska ut till hästarna om en stund.. Ska bara käka lite =) Pappa hämtade ut resten av tabletterna idag.. Dom jag fick på akuten va vita, men dom här var oranga och blåa.. hmm? :D Vad ska ni göra under dagen? Ut och njut av solen ;) 

 

090403

Gokväll! Har precis sett på "Berg flyttar in".. Det var sjukt skoj :D Någon mer som såg de? Kvällen har varit lugn för min del, men det behövdes nog.. Hur har eran varit? Jag ska kolla om jag förstår biljett sidan också, så jag kan boka biljetter till den 5:e juni.. Så vi får se om jag förstår xD Sen blir det nog en film.. Har inte bestämt mig för vilken än, men det lutar åt "Another cinderella story" som jag har hört ska vara bra.. så vi får se :) Hoppas ni har en bra kväll..

mwoa :* haha

Fika

Hallå i blåbärsskogen! Idag var jag iväg till skolan igen.. Kändes riktigt hyfsat.. Nu har man lov! :D nice.. Efter skolan åkte jag in till stan och träffade Helena och Sanna.. Fikade lite och pratade en hel del.. Det var mysigt :) Tack tjejer! <3 Glömde ta bilder, men sånt är livet.. Skjutsade nyss iväg pappa och inhandlade lite saker på tillbaka vägen.. Nu sitter jag och njuter av solen, är det inte helt underbart!? :)

Puss :*

Back on!

Okej, nu är bloggen back on..  tror jag iaf ;)
Kan ju berätta lite om det senaste som hänt.. I måndags var klassen till uppsala på slu och gjorde ett studiebesök.. Skulle åkt vidare till strömsholm efter de, men planerna blev ändrade. Vi åkte och köpte godis :D och gick i några affärer och åkte hem.. Ungarna skötte sig kalasbra i måndags också :) Nu ska bara jag och Maria bestämma vad de ska göra på våruppvisningen.. I tisdags va de "jobbiga" dagen och jag började må dåligt.. Igår kändes det värre, så jag va hemma. På kvällen va de ännu sämre, så det blev akuten.. Fick ngn konstig medicin där och tabletter jag skulle ta innan frukosten varje dag i 14 dagar.. woho.. Jaja, nu sitter jag och käkar glass :D va hemma idag för att se hur tabletterna fungera och om jag kunde äta.. fungerar hyfsat :)

Hoppas ni haft en bra vecka! :) jag ska som sagt försöka ippdatera lite oftare nu.. Puss :*

RSS 2.0