090530

Hallå där! :) Nu är jag hemma från praktiken utanför Umeå. Hade tänkt att jag skulle berätta lite och lägga upp bilder från de idag, men solen har ju varit framme så jag har legat på altanen och stekt! :D Nu på kvällen tog jag mig en tur ut till favoritmysen och hälsade på honom! :)  Krille va också där och han sa ngt som gjorde mig så varm inombords så ni anar inte! Han sa att han skulle kunna betala för hästen, för att jag skulle få ta hand om honom.. Blev så glad för den omtanken! :)  Men tillbaka till praktiken.. Jag har inte hunnit ladda in bilderna än så det känns onödigt att skriva om de då :p Så jag tänkte jag skulle ta det imorgon kväll istället! =) Hoppas ni orkar vänta ;)

Puss på alla glada :*

// A

090520

Hej på er! Den här skolveckan är nu slut! Jag har spenderat mina dagar på skolan och haft stalltjänst.. I skolan har det varit väldigt soft! Bara gjort massa roliga saker :D I tisdags var vi hemma hos våran lärare Svante. Vi fick köra fyrhjulning och lastare :p Det var rooooligt! En mycket trevlig dag och jag tog ett par bilder ;) Kul! Idag har vi varit till hästhagen och paddlat kanot och spelat frisbee golf.. Också mycket trevligt! :)

Sjukt trött på vissa människors konstiga sinnelag. Blir galen minst sagt och likadan själv. Ikväll ska jag in och hämta syster som kommer hem. På lördag åker jag till Umeå! Spännande som sjutton och skönt att få space.. Hoppas ni haft en bra kortvecka! :)

Melodifestivalen

Hej!
Här kommer ett lite snabbt inlägg angående melodifestivalen. Jag har inte varit så värst intresserad av den på flera år me nsatte mig ändå ock kikade på den ikväll.. Det var nog den bästa på väldigt väldigt länge! :) Fanns flera låtar som jag gillade.. Och vann gjorde nog den sötaste killen, eller vad säger ni? ;D Väldigt bra låt och tänk att han skrivit den själv. Ett plus i kanten där alltså! :p Nu ska jag iallafall packa ihop datan och gå och lägga mig.. Ska ju som sagt upp tidigt imorgon.. Hoppas ni haft en trevlig kväll! :) Godnatt sötnosar ♥

090516

Hallå sötnosar! :)
Allt bra med er? Jag är trött annars mår jag fint. Sitter med min sista svenska uppgift nu. Den ska vara klar på måndag och sen har jag inga mer prov eller inlämningar någonsin i gymnasiet! Guld eller vad? :p Måste göra klart den ikväll för imorgon har jag trampett metodik kurs hela dagen och som ni förstår blir det inte mycket tid över då.. På kvällen åker jag till skolan för att ha stalltjänst måndag-onsdag.. Blir en riktigt soft vecka i övrigt! Har inte en enda lektion! Tjoho!  Funderar på att köpa mig en ny klänning till kvällen på studenten.. Någon som har lust att följa med någon dag i veckan? :) Btw ett stort GRATTIS till Matilda och My som fyller 19 idag!

Nu ska jag fortsätta med svenskan så jag blir klar med den någon gång! :D Sen blire nog en lugn kväll.. Hade GULD nu! ;) Puss.

900515

Hallå alla glada! :) Hur har ni det? Jag är mätt! :D Har precis käkat lite grillat, eller ja lite och lite :b det är ju mig vi pratar om haha! Satt på balkongen i solen, mycket skönt! Vi satt och pratade om studenten, kan ni tänka er hur nära den är?! :O jisses jag svimmar :p Men shit vad skönt det ska bli.. Tror själva studentdagen blir kanon också! Vill ni se mig som nybliven student så gör de! :D Det vore roligt med.. Säg till :) Nu ska jag kila och se om det är någon film värd att se på ikväll.. Annars får jag rota fram någon som redan finns här hemma.. En slapp och skön fredag! Hoppas ni också får en bra kväll!


Bara för att jag och Maria var söta :D Gissa vem som är jag?
Puss på er ;)

090514

Hej hopp i lingonskogen.. Efter några veckors upphåll ska jag nu uppdatera. Anledning är enkel, har en så rolig grej att berätta för er :D Gissa vem som ska upp till Umeå på praktik? Jo jag! Idag har jag bokat biljetter och pratat med Elin som är ägare. Riktigt spännande ska det bli! Lite nervös är jag också :P men det är väl naturligt? hehe.. Har ni haft en bra dag annars? Jag var iväg och tränade med step up med Lina för ett tag sen.. Det var sjukt jobbigt eftersom jag legat på latsidan ett tag nu.. Men det känns himla bra efteråt! :) Känner tyvärr att en väldans huvudvärk kommer drabba mig om ett tag, det känns mindre bra..

Måste bara säga WOW till den kära läsare som under mitt upphåll troget spanat in sidan.. Imponerande! :D Ska försöka bli bättre på att uppdatera nu eftersom det blir mindre och mindre i skolan och jag får lite mer tid att skriva några rader här också.. Ha en kanon kväll alla! :) God natt..

RSS 2.0